Actualitat

Res millor que una bona col·laboració

I Wanna Punk va començar fa prop de dos mesos amb la intenció d’aportar un granet d’arena més en la divulgació musical. Sobretot la valenciana, però no exclusivament i on caben molts estils, grups i artistes. Aquest és el post número 10. Això vol dir que ja hem escrit sobre algunes bandes. Pareix que ens acomiadem, però açò no acaba ací. La vida d’aquest blog no sabem quant durarà, però no serà tan curta.

Fins ara hem parlat de ZOO POSSE, Malifeta, Cactus Troop, Boikot, La Gossa Sorda, Maluks, JazzWoman, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba. Els hem sentit a Spotify, YouTube, la ràdio i, fins i tot, a la televisió. Amb molts hem tingut el primer contacte a través d’aquestos canals. Les recomanacions d’amigues i amics o de festa són altres formes de descobrir música nova. Però la nostra forma preferida és a través de les col·laboracions.

La sorpresa que t’emportes quan sents una veu desconeguda en el nou tema d’eixe grup que tant t’agrada. L’impuls que et porta a tornar a sentir la cançó per a reconéixer-la. La picardia de recórrer a Google per aclarir el dubte. La il·lusió que provoca l’harmonia de les veus combinades en tema. L’entusiasme quan es mesclen estils diferents. En definitiva, la satisfacció de descobrir un altre grup amb nova música.

Quan els i les artistes col·laboren, ens regalen la suma del seu talent. El treball conjunt per a mostrar un so diferent. Ens demostren la germanor i les ganes en la professió que exerceixen. L’ocupació que les i els uneix. La seua vocació.

Per tot això ens agraden les col·labos. Més encara quan les veem en directe. A continuació us en mostrem les d’algunes bandes que hem parlat fins ara al blog.

Hablarán las calles

En aquesta cançó de Boikot canten junt amb ZOO. També amb altres dels que parlarem més avant com Ciudad Jara, Aspencat i Los Chicos del Maíz.

Cançons d’ofrena

Este tema de ZOO compta amb tot el flow i energia de JazzWoman. A més de dins de l’estudi, van compartir escenari a l’últim concert dels valencians abans de l’aturada del 2020. 

Amor i amistat

Al single de JazzWoman apareixen Arnau de ZOO i Mireia de Pupil·les, que formen també Malifeta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: