Qui sóc?

L’1 de gener de l’any 2021 naix I Wanna Punk com un blog personal per a parlar de música. Aquest està escrit en valencià i segueix l’actualitat musical sobre els estils, grups i artistes que a mi m’agraden.

Si no escric sobre alguna cosa, igual no la conec. Recomana-me-la.

Motivació

El 2020 ha sigut un any molt dur, a més de repetitiu i avorrit. La pandèmia de la COVID-19 ha canviat els hàbits de la població i ha disminuït la interacció social i les quatre parets de casa s’han convertit en el refugi i presó de molta gent. En el meu cas, la música ha sigut molt important per a trencar la monotonia durant aquest temps.

Els mesos de confinament, he conegut temes i grups nous, n’he descobert d’altres amb ja una llarga trajectòria i he escoltat els que coneixia en bucle. He augmentat el temps que dedico a escoltar música, ara cada dia. Les plataformes digitals m’ho han facilitat amb la seua fonoteca infinita.

No vull perdre aquest hàbit. Per tant, inicio el blog I Wanna Punk per a disfrutar, sobretot aquella d’aquella música que més he trobat a faltar este any, la música en directe. Hi ha hagut concerts, però no suficients, ni amb les característiques més idònies. Així, espero que tornem a gaudir de festivals i concerts a partir d’ara, i explicar l’experiència d’aquells que vaja. Ací compartisc el que escolto i, alhora, vull descobrir més grups i més temes.

El blog

I Wanna Punk sols és un nom. Els estils de música que omplin el contingut d’aquest blog són diversos. Si un tret caracteritza la música, és que és immortal. Les cançons més actuals i les que ja tenen una història apareixen al llarg de la pàgina.

Les peces del blog donen especial importància als concerts. La unió entre els músics i el seu públic és fonamental per a conéixer més allò que volen transmetre. D’aquesta manera, la música en directe tindrà l’espai que es mereix en I Wanna Punk.

Tanmateix, les noves cançons, discos i vídeos que es publiquen també hi caben. L’actualitat és important. La intenció del blog és seguir les novetats amb anàlisis i opinions. No vull perdre’m res.

D’aquesta manera, busco que el blog siga entretingut, variat, original i adaptat a cada moment. A més, cal reconéixer i divulgar el treball d’artistes, cantants i grups que continuen creant nous temes. La música no ens ha faltat en cap moment i amb aquest blog vull agrair l’esforç que realitzen.

Objectiu 2021

Amb l’inici del nou any, començo el blog. L’objectiu d’aquest per al 2021 és crear contingut de manera contínua i publicar posts de forma setmanal. Per tant, més de 50 peces ompliran I Wanna Punk durant este any. Més avant, marcarem noves metes. ¿Creeu que ho aconseguiré?

Creem una comunitat?

Aquest pretén ser un projecte col·laboratiu i obert a recomanacions. Les cançons, grups i artistes són les protagonistes. És per això que els comentaris estan disponibles per a totes aquelles persones que vulguen aportar la seua opinió. La idea és sumar, entre totes i tots, per a ampliar els nostres horitzons musicals.

Benvingudes i benvinguts a aquest espai de festa i germanor. No és igual que anar de concert, però passem una bona estona. No cal esperar al cap de setmana per a disfrutar de les amistats i aventures dels festivals. Aquest potser un lloc d’unió on seguir l’actualitat musical. Us anime a deixar els vostres comentaris, idees i aportacions en cadascun dels posts del blog.

Ara, deixem de parlar d’I Wanna Punk i dediquem-nos al que ens importa, la música.

%d bloggers like this: