Qui sóc?

L’1 de gener de l’any 2021 va nàixer I Wanna Punk com un blog personal per a parlar de música. Aquest està escrit en valencià i segueix l’actualitat musical sobre els grups, artistes i estils musicals que m’agraden.

Si no escric sobre alguna cosa, igual no la conec. Recomana-me-la.

Motivació

El 2020 va ser molt dur, a més de repetitiu i avorrit. La pandèmia de la COVID-19 va canviar els hàbits de la població i va disminuir la interacció social. Les quatre parets de casa es van convertir en el refugi i presó de molta gent. En el meu cas, la música va ser molt important per a trencar la monotonia durant aquest temps.

Des de llavors, la música és una companyia diària al treball, a casa i al cotxe. He conegut temes i grups nous, n’he descobert d’altres amb ja una llarga trajectòria i he escoltat els que coneixia en bucle. Les plataformes digitals m’han facilitat l’accés amb la seua fonoteca infinita.

Per a no perdre aquest hàbit, vaig iniciar el blog I Wanna Punk per a disfrutar, sobretot aquella d’aquella música que més vaig tronar a faltar durant l’any 2020, la música en directe. Hi ha hagut concerts, però no suficients, ni amb les característiques més idònies. Així, espero que tornem a gaudir de festivals i concerts a partir d’ara, i explicar l’experiència d’aquells que vaja. Ací compartisc el que escolto i, alhora, vull descobrir més grups i més temes.

El blog

I Wanna Punk sols és un nom. Els estils de música que omplin el contingut d’aquest blog són diversos. Si un tret caracteritza la música, és que és immortal. Les cançons més actuals i les que ja tenen una història apareixen al llarg de la pàgina.

Les peces del blog donen especial importància als concerts i festivals. La unió entre els músics i el seu públic és fonamental per a conéixer més allò que volen transmetre. El 2021 han tornat les grans cites, però amb unes mesures de seguretat per a evitar contagis, que encara es distancien del que era habitual en els concerts. D’aquesta manera, la música en directe tindrà l’espai que es mereix en I Wanna Punk.

Tanmateix, les noves cançons, discos i vídeos que es publiquen també hi caben. L’actualitat és important. La intenció del blog és seguir les novetats amb anàlisis i opinions. No vull perdre’m res.

D’aquesta manera, busco que el blog siga entretingut, variat, original i adaptat a cada moment. A més, cal reconéixer i divulgar el treball d’artistes, cantants i grups que continuen creant nous temes. La música no ens ha faltat en cap moment i amb el blog vull agrair l’esforç que realitzen.

Objectiu 2022

Amb l’inici del nou any, continuo amb el blog. L’objectiu d’aquest per al 2022 és crear contingut de manera contínua i publicar posts de forma setmanal. Durant l’any passat, vaig veure com de complicat és publicar cada setmana i no vaig aconseguir aquesta meta. El 2022 comença amb la il·lusió d’arribar a aquesta fita. ¿Creeu que ho aconseguiré?

Creem una comunitat?

Aquest pretén ser un projecte col·laboratiu i obert a recomanacions. Les cançons, grups i artistes són les protagonistes. És per això que els comentaris estan disponibles per a totes aquelles persones que vulguen aportar la seua opinió. La idea és sumar, entre totes i tots, per a ampliar els nostres horitzons musicals.

Benvingudes i benvinguts a aquest espai de festa i germanor. No és igual que anar de concert, però passem una bona estona. No cal esperar al cap de setmana per a disfrutar de les amistats i aventures dels festivals. Aquest potser un lloc d’unió on seguir l’actualitat musical. Us anime a deixar els vostres comentaris, idees i aportacions en cadascun dels posts del blog.Ara, deixem de parlar d’I Wanna Punk i dediquem-nos al que ens importa, la música.

A %d bloguers els agrada això: