Actualitat ZOO POSSE

ZOO torna amb Avant

ZOO POSSE trau un nou tema i vídeo després de més d’un any de parada. Avant engega les bones notícies musicals que espero per a l’any 2021, en el qual, vull pensar que tornaran els concerts i festivals. A més de conéixer la resta del disc.

Fa una setmana anunciaven novetats i ja tenim ací la cançó.

Avant és una cançó com les que defineix al grup. L’electrònica i el rap es combinen per a fer un tema ballable i festiu. La crítica a una societat que diu com ha de ser la joventut està present en aquest cas. Com és habitual en el grup que crida cap a la llibertat de les persones, per diferents que siguen.

L’estrena ha tingut lloc a YouTube on s’han concentrat milers de persones a les 21.00 hores. En poc més d’una hora superava a les 20.000 reproduccions que demostren l’estima que la gent té amb el grup. Jo mateix he contribuït escoltant-la en bucle en aquestos primers moments de la seua publicació. Crec que és un gran treball.

A més, com ha explicat Panxo, cantant de ZOO, a À Punt, es tracta d’un disc de producció pròpia “sense recórrer a productors externs, d’una banda per la situació actual que ho dificulta, però també per aprofitar el talent de la gent que conforma l’equip i disfrutar del procés sencer”. En la televisió pública valenciana també ha desvelat que el disc eixirà a la llum a la primavera i ha explicat que “volíem mostrar alguna cosa per anar obrint boca a la gent que ens segueix i que té ganes que tornem”.

Ara, ens falta saber quan tornaran als escenaris a trobar-se amb la seua gent. Són temps difícils per a la música, encara més en directe. ZOO tindrà ganes de tocar i compartir la seua música damunt d’un escenari? De segur que sí.

Cal recordar que ZOO va traure Raval, el seu últim àlbum d’estudi, l’any 2017. Així com es van acomiadar temporalment del públic al concert en directe a Barcelona l’1 de novembre de l’any 2019 i van publicar aquest en vídeo el 27 de març de l’any 2020. D’aquesta manera, l’inici d’un nou projecte del grup crea molta expectació entre el seu fandom i segur que no decebran.

Des d’I Wanna Punk estarem alerta a les novetats de ZOO POSSE i volem anar als seus concerts com més prompte siga possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: