Cactus Troop Concerts

Territori en concert, l’espai musical d’À Punt

À Punt, en aquesta nova etapa de la radiotelevisió pública valenciana ha apostat i aposta per diferents formats amb la música com a protagonista. Territori Sonor, De banda a banda, Jazz cru, L’estudi, Family Duo, Música de Banda, Terra de Festivals, Cantem de cor, Cantant al cotxe, València és música o Duel de veus són alguns exemples dels seus programes musicals.

El passat dissabte, la cadena de televisió estrenava Territori en concert, el qual heretava l’horari dels concerts d’À Punt. Un espai que mostra alguns dels grups i sales de concerts del País Valencià. Una unió que hauria de ser habitual, però en el context de pandèmia que vivim és estrany que es combine. Així, Territori en concert es converteix en un programa molt necessari en la difusió de la música d’aquest territori.

El programa

Manuela Alandes i Vicent Colonques condueixen Territori en concert, el qual inclou, a més de la música, entrevistes i informació de la banda protagonista i de la sala on toca. Aquest format està centrat en la música en directe, però el seu conjunt fa que el públic general conega de primera mà els grups i espais a través de la televisió.

23 concerts gravats en directe i sense públic han anunciat des d’À Punt. L’estrena l’han protagonitzada Cactus i la sala 16 toneladas de València amb un enèrgic concert. Per a conéixer la resta d’espais i bandes haurem de connectar amb la televisió valenciana els dissabtes a la nit o amb la seua web.

Imatge de l’entrevista de Territori en concert a Cactus

Concert de Cactus Troop

Aquesta tropa de música urbana va omplir l’escenari de la 16 toneladas amb un concert de més d’una hora i l’espectacle que la caracteritza. La fusió d’estils que formen El de Muro, Mik, Alba, Santy, Buggy, Danny i Ana van irrompre a la televisió amb els temes del seu disc Roma. També van estar presents les cançons més conegudes del grup com Cactustyle i Fusta així com els shots presentats per Cactus durant els últims mesos. També algun tema que no apareix en les plataformes digitals com Tallaor.

Imatge del concert de Cactus a la sala 16 toneladas en el programa Territori en concert

Aquest concert va estar organitzat per l’Institut Valencià de Cultura en el marc del projecte Oh! La cultura, el qual vol reactivar el sector de la música arran de la situació que viuen a causa de la pandèmia de la COVID-19. En aquest context, els concerts són en directe i sense públic. Des d’I Wanna Punk esperem que siga el primer de molts concerts i en el futur el format canvie per albergar públic i mostre tota la interacció entre els grups i la gent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: