JazzWoman

JazzWoman, un exemple de joventut i èxit

Carmen Aguado, coneguda als escenaris com JazzWoman, compta ja amb dos discs i un grapat de concerts als seus vint-i-pocs anys. Nascuda l’any 1996 és ara una de les referències del hip-hop valencià amb un estil únic, enèrgic i agressiu. Les seues lletres expressen problemes que té la societat i reivindiquen la igualtat de les persones.

L’artista ha defensat també en diverses ocasions el bon rotllo que ha d’haver-hi entre companyes i companys de professió. La música uneix a grups i artistes i les col·laboracions són molt importants per a experimentar, provar coses noves i passar-s’ho bé. És per això que, fins i tot, dedica el tema Amor i amistat a aquest fet junt amb Mireia de Pupil·les i Arnau de ZOO.

Discografia

JazzWoman va començar la seua carrera musical als escenaris amb Tesa. Després es va unir al grup Machete en Boca, però finalment va iniciar el seu camí en solitari. També l’hem vist i escoltat en col·laboracions amb Tremenda Jauría, ZOO POSSE, La Fúmiga, Buhos, Gertrudis, El tío la careta, El Diluvi, La Clicka i Maldats.

Nano va ser el primer ‘single’ amb videoclip estrenat al mes de setembre de l’any 2017. Poc després, el 2018, arribaria Bagheera, com el seu primer àlbum d’estudi.

Finalment, el 6 de març del 2020, poc abans d’esclatar l’estat d’alarma, l’artista publicava Malèfica. El segon disc de la rapera s’estrenava sense la gira que es mereix per a connectar directament amb el públic.

Com ella ha explicat en algunes entrevistes, les lletres de les cançons que compon parteixen de la seua experiència personal. Molts actes masclistes trobem entre les històries que compta. Altres com el ‘bullying’ i les diferències entre classes socials també apareixen. Un exemple que el rap és un estil combatiu i de protesta enfront de les desigualtats.

En I Wanna Punk ens agrada la seua música i manera de pensar. Volem vore-la prompte en concert amb tota l’energia que desprén amb la seua música.

1 comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: