Maluks

Albocàsser entra en calor amb Maluks

Maluks ja porten una llarga gira de presentació del seu primer disc, Som i vibrem. Des que el van publicar al mes de febrer, han recorregut pobles i ciutats del País Valencià i comunitats veïnes i hauran vist públics de totes les maneres, sobretot assentat. El cap de setmana passat van tocar a Albocàsser. A l’exterior del pavelló municipal i amb una temperatura pròpia dels municipis d’interior al mes d’octubre. Fred, molt de fred.

Tot i això, Maria, Marina, Núria i Laura van saltar puntuals a l’escenari amb un somriure i ganes disfrutar i fer disfrutar. Des de Fins l’alba, un dels seus primers temes publicats, fins a la seua última cançó, El nostre oasi, van fer entrar el públic en calor. No van faltar Furioses, Me toca, Olor d’ones i la resta de temes de Som i vibrem. Tampoc es van oblidar de cantar Soca-rel. El tema en col·laboració amb Pa Lao és com l’arrancaora del dissabte. Fàcilment et fa alçar el vol. Fins i tot Núria va baixar a cantar-la amb unes xiques pròximes a l’escenari.

Amb tot el Comboi, Maluks van oferir el seu show a bocassines i bocassins en una nit de festa més pareguda al que es coneixia abans de la COVID-19. El grup mostra tot el seu talent en concert. Les seues veus sonen molt bé i les acompanyen amb balls plens d’energia durant tot el temps que estan a l’escenari. A més, també guarden una part en solitari per a cadascuna de les components. Les podem escoltar en solitari en diferents parts de l’actuació. Un espectacle complet d’un grup molt jove, que creixerà amb el temps i l’experiència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: