Cactus Troop

Com vaig conéixer a la tropa de Cactus

Encara que Cactus Troop va nàixer l’any 2018, no va ser fins al 2020 quan els vaig sentir per primera vegada. Escoltava Territori Sonor, un programa musical de la ràdio pública valenciana À Punt, en el qual van posar Al carrer! No tardaria ni un minut en buscar-la amb el Shazam.

Havia descobert un grup espectacular. Cada cançó que sentia m’agradava. Una fusió d’estils urbans i electrònics amb temes molt diferents. Un so diferent del que havia escoltat fins al moment. De seguida els seguia en totes les xarxes socials, sobretot on se’ls veu i escolta. En poques hores, ja tenia vistos tots els vídeos de YouTube. A més, es van convertir en el grup que més he reproduït en Spotify durant l’any 2020. No sé quantes voltes hauré vist el clip de Fusta.

Cactus està format per set membres, encara que al principi eren tres. David PascualEl de Muro’, Miquel GarcíaMik Kelen’, i Samantha GilabertSam’. En estos dos anys de trajectòria hi ha hagut canvis i actualment Samantha actua en solitari. Així el grup el formen El de Muro, Mik, Alba, Santy, Buggy, Danny i Ana, als quals vam poder veure en la fira valenciana de la música  2020 Trovam! pro weekend de Castelló.

Una anècdota

Una curiositat d’aquest descobriment va ser que no sabia encara qui era Samantha i que estava en Operación Triunfo. Alguns dies després d’escoltar Cactus, ella va aparéixer a la televisió. Vaig pensar “esta xica me sone i no sé de què”. Fins que vaig caure. Cantava al grup i participava en l’edició del 2020 del reality. Però ja parlarem un altre dia de Sam.

Açò és sols una xicoteta mostra del grup i la meua experiència. Estaré atent a nous shots. Cactus Troop m’han paregut increibles des de casa. Ara em falta veure el cactustyle en directe. Espero que prompte i explicar-ho en I Wanna Punk.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: