Ciudad Jara Concerts

Ciudad Jara ompli l’auditori de La Vall d’Uixó

Ciudad Jara ha començat la seua gira 2021 i van fer una parada a La Vall d’Uixó el dissabte 20 de març. L’Auditori Leopoldo Peñaroja va penjar el cartell de sold out en aquesta data, en la qual la banda va fer un concert en format acústic. 

El grup va oferir un espectacle de 10 que, com passa quan disfrutes, es va fer curt. El públic es va entregar per a cantar i, fins i tot, ballar en algun moment que no va aguantar assentat a la butaca. Pablo Sánchez, veu i líder del grup, junt amb Juan Belda i Tato James Monrabal a les guitarres i Joan Marc Pérez al teclat i acordió, es van mostrar en perfecta sintonia entre ells i també amb el públic. A més, van recordar els companys que no participen en aquesta gira i veurem quan milloren les circumstàncies. També van agrair i animar a totes les persones assistents apostar per la música en directe i omplir les sales.

Així, en aquest concert van cantar totes les cançons del seu primer disc Donde nace el infarto. El último pasillo, La manos o Líderes van ser alguns dels temes destacats, encara que Bailé és, sense dubte, la cançó que va fer vibrar l’auditori. També van tocar alguna versió per a completar el repertori com El tren huracan de La Raíz. L’actuació va ser emotiva i reflexiva, com es caracteritza aquesta banda de poc més d’un any de vida. Lletres profundes prop de la poesia acompanyades, en aquest cas, de guitarres acústiques, piano i acordió van intensificar el missatge de la banda que va “de camino a la eternidad”.

Després de La Vall, Ciudad Jara continua la seua gira al voltant de l’estat i amb parades a les principals capitals fins a finalitzar a València el 10 de juliol. El format acústic i adaptat a les restriccions que provoca la COVID-19 serà el més habitual aquest 2021, encara que esperem veure al grup al complet i amb la màxima energia prompte.

Cultura segura

L’Auditori Leopoldo Peñaroja de La Vall d’Uixó va facilitar la seguretat del concert en tot moment. Des que compres l’entrada, avisen de les normes que cal seguir per a garantir la salut amb l’ús obligatori de la mascareta i les recomanacions d’arribar amb antelació per a evitar aglomeracions.

Auditori Leopoldo Peñaroja de La Vall d’Uixó

El personal de la sala prenia la temperatura a totes i tots en el primer moment d’entrar-hi i els dispensadors de gel hidroalcohòlic estaven disponibles a la porta. Una vegada dins del pati de butaques, cada grup estava separat per un seient buit. Així, es podia gaudir del concert des de qualsevol part de l’auditori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: