Arsènic

Arsènic, cap a L’últim anhel

Des de l’inici d’aquest bloc, l’objectiu que hem perseguit és el de descobrir nous grups i artistes. Ampliar les nostres fronteres musicals i, si serveix d’alguna cosa, deixar-ne constància entre les pàgines d’I wanna punk. Durant mig any hem escrit sobre algunes bandes i ara és el torn d’Arsènic. Els de Xàbia van entrar amb força en la nostra biblioteca musical amb la publicació de La senda al mes de maig i ara encara més amb Pols i Boira.

Aquestos temes formen dos terços de l’EP L’últim anhel que es completarà amb una col·laboració, com s’intueix amb la portada d’aquest. Sergi Gisbert, veu i la dolçaina; Javier Miragall, veu i guitarra; Àlex Moragues, guitarra i cors; Juan Vallés, bateria; Hector Mut, trombó; Luís García, trompeta i Sergio Cañadas, baix, han cuidat tot aquest treball que inclou un nou clip de cada cançó. A més, recuperen el rock i ska característics de primera dècada del segle al País Valencià. També la dolçaina que acompanya cadascuna de les cançons. 

Ja han dit que les cançons que formen aquest EP han sigut compostes i escrites dins de l’any 2021 la qual cosa es nota amb la reivindicació sobre temes d’actualitat dels dos temes publicats fins ara.

La senda

La pandèmia de la COVID-19 està més present en La senda. Després d’un any d’aturada, tornen amb l’energia i la il·lusió de seguir amb aquest projecte musical.

Pols i boira

D’altra banda, l’apocalipsi que publiquen cada dia els mitjans de comunicació és la temàtica principal a Pols i boira. Arsènic veuen un fil d’esperança i ho representen al vídeo que comença en blanc i negre i agafa color a mesura que avança.

Tanmateix, les lletres combatives estan des dels seus orígens, ja en 2017 quan es van formar com a grup, com al seu primer disc Preparem la invasió de l’any 2019.

De què tractarà la tercera cançó de L’últim anhel? Com serà el vídeo que la il·lustre? Quin estil hauran triat? Qui col·laborarà amb ells? Cap d’aquestes preguntes té resposta ara mateix. Però vist el seu treball previ, no dubtem que tancaran l’EP amb la mateixa energia i ganes que amb la resta de temes. Prestarem atenció a les seues novetats i els desitgem una llarga carrera musical.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: