Concerts Nativa

Morella vibra amb Nativa

Acaba el mes d’agost i de no festes majors de nord a sud del País Valencià. Tot i això, molts han sigut els pobles que han comptat amb actuacions musicals en la programació cultural de l’estiu. A Morella també ha sigut així i Nativa va oferir el seu format acústic als peus del castell, segons Julio: “el castell de la mola”, dins de la seua programació cultural.

El grup format per Jordi León, Sen-k, Ferran Verdú, Adri Faus i Julio Maloa va tocar tot el seu repertori entre els speech on es mostren plans i propers al públic. Són temps difícils amb concerts estranys, de manera que, la complicitat es fa més necessària que mai. Taules i cadires compliquen l’ambient als concerts, però tant la gent com la banda es mostraren contraris a claudicar. Avorrir-se no era una opció.

En aquest cas, Nativa va aconseguir connectar amb Morella amb el repertori del seu primer disc i la càrrega social de les lletres que hi conté. Des de Mundo enfermo, Miss fantasía i Cuentan, l’actuació començava a agafar ritme. Aquelas noites, Lluvia de abril deixaven un públic més entregat i a prop d’arribar al clímax. Rua na selva va completar la connexió, però encara els quedava una sorpresa per acabar. La banda va tornar als seus antecedents i la formació que els va vore créixer, La Raíz, acomiadar-se del municipi amb Noches en Babylon.

El grup nascut l’any 2019 s’ha reinventat durant l’últim any per a oferir un format acústic i continuar amb les actuacions dins de les mesures actuals per als espectacles. Amb el format actual, ja demostren les ganes de menjar-se l’escenari i fer vibrar el sòl que xafen. Ara anuncien la seua tornada al format elèctric amb tota l’energia que tenen guardada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: