Actualitat

Concert d’Apologia a La Deskomunal

La Deskomunal retira les taules i cadires del local on se servixen dinars i sopars, o on es fan col·loquis sobre diferents temes d’actualitat. A l’escenari tot està preparat per un nou concert, en aquesta ocasió, serà el grup Apologia qui farà vibrar l’escenari.

Els de Vila-real arribaven a Barcelona en plenes festes de Pasqua amb ganes d’animar a la gent amb molta força. I és que aquesta primavera i estiu toca retornar amb concerts vius, amb el públic ballant i saltant com feia temps no podíem.

Així, el concert va ser una mostra representativa de la identitat del grup, que servia com a presentació del seu nou disc Eterna tempesta, a Barcelona. No obstant, no van deixar de sonar altres clàssics del grup com Refugiada o Antifeixistes. La Deskomunal oferia una vegada més l’espai comunitari al grup format per Pablo Valle, Hector Nebot, David Piñana i Alberto Ballester per passar una gran nit de germanor i revindicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: